Blogger news

iletisim

2012 ÖMSS Tercih Klavuzu

2012 ÖMSS Tercih Klavuzu pdf indir
2012 ÖMSS/KURA ile Özürlü Memur Yerleştirme Tercihleri.  ÖMSS 2012 Tercih Klavuzu. ÖSYM 2012 ÖMSS Tercih Klavuzunu yayınladı. Ortaöğretim kadrolarına başvuracaklar ÖMSSP1 puanı, ön lisans için ÖMSSP2 puanı ve lisans düzeyi kadrolar için ÖMSSP3 puanı tercihler için geçerli olacaktır. Adaylar tercihlerini 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. 2012 ÖMSS memur yerleştirmesinde toplam 7 bin 742 kadro yer alıyor. Kura ile ataması yapılacak memurların toplam kadrosu ise 988 kişi. Geriye kalan 6 bin 754 kadroya yapılacak yerleştirmelerde ise ÖMSS puan üstünlüğüne bakılacak.

Sorusu olan adaylarımız varsa elimizden geldiğince yardımcı olacağız yorumlarda sorunuzu yazın.
 >>Adayların Dikkatine!
"Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde yapılan merkezi yerleştirme sonucu herhangi bir kadroya yerleştirilen adaylar (yerleştirilen, yerleştirildiği halde ilgili kuruma başvurmayan, yerleştirilen ancak yerleştirildiği kadronun niteliğini taşımadığı tespit edilen ya da yerleştirilerek ataması yapılan), daha sonraki merkezi yerleştirme işlemlerinde yerleştirmelerine esas alınan puanla başvuruda bulunamayacak; kura ile yerleştirilenler ise bir sonraki kura ile yerleştirmeye başvuramayacaklardır. Tercihte bulunacak adayların mağdur olmamaları açısından bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir. Kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirilmek için yapılacak başvurulardauyulması gereken genel ve özel koşullar klavuzdadır. Tercihler yapılmadan önce klavuzdakikoşulların dikkatle okunması son derece önemlidir.
>2012 ÖMSS Tercih Klavuzunu aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.


Arama sözcükleri: 2012 ömss tercih klavuzu, 2012 özürlü memur kaç kişi alacaklar, 2012 özürlü memur yerleştirme tercihleri, 2012 ömss kura ile memur yerleştirme tercihleri klavuzu indir, 2012 ömss klavuzu pdf indir, ömss, ilkokul ve ortaokul özürlü memur yerleştirme tercih klavuzu indir, ön lisans özürlü memur ömss tercih klavuzu, orta öğretim ömss tercih klavuzu indir, özürlü memur alımları başladı, ne gerek?özürlü memur seçme sınavı tercihleri. ne yapmalıyım?ne kadar alım var? kaç kişi?
Sonrakİ Yazı
« Öncekİ Yazı
Öncekİ Yazı
Sonrakİ Yazı »