Blogger news

iletisim

2012 KPSS İddiaları Posta Gazetesinin Manşetinde Yer Aldı

7 Temmuz 2012'deki KPSS bittikten hemen sonra "Beyaz Kalem Dersahanesi" 60 sorudan 57'sini internette yayınlamıştı. Dershane sorumluları "Soruları, sınavdan çıkanların hafızasında kaldığı şekliyle yazdık" şeklinde bir basın açıklaması yapmışlardı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'de "Sınav tertemiz" açıklaması yaptı. ÖSYM 11 Temmuz Çarşamba akşamı 2012 KPSS-Lisans sorularını kendi sitesinden resmen yayımladı. Sonuç: Soruların noktası virgülüne aynı olduğu görüldü.

>Resmi büyütmek için üzerine tıklayın.
Posta Gazetesi 13 Temmuz 2012 Manşeti, kpss iddialari





















"AMMA HAFIZA VARMIŞ"

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir' ertesi gün "Bunlar sınava girenlerin zihinlerinde kalanlardan derlenmiş sorular. Sınav temiz" dedi. ÖSYM sitesine KPSS soru kitapçığı konunca işin rengi değişti tabi. Çünkü; 'Beyaz Kalem Dershanesi'nin yayınladığı 57 soru ile KPSS kitapçığındaki sorular birebir aynıydı. Sadece bazı soruların sıra numarası ve cevap şıklarının yeri değişikti. Bu durum, 'Sınavdan çıkanlarda amma hafıza varmış! Soruyu ve cevap şıklarını virgülüne kadar akılda tutmuşlar' yorumuna neden oldu.
"GÖZLER ÖNÜNDE İŞTE RESMEN BİR ŞAİBE VAR BU SINAVDA, ÖSYM NEDEN BU KADAR DİRETİYOR ANLAMIYORUM. SEBEP MADDİ KONUYSA VERELİM TEKRAR SINAV PARASINI. YETER Kİ BU KADAR İNSANIN EMEĞİ YENMESİN".

Arama sözcükleri: posta gazetesi 2012 kpss iddialarını manşetine taşıdı, posta, gazete, kpss, iddia, manşet, şaibe, ösym.


Sonrakİ Yazı
« Öncekİ Yazı
Öncekİ Yazı
Sonrakİ Yazı »